Werken bij Actfact

VACATURES

Java Ontwikkelaar (M/V) Fulltime

Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Met jouw passie om nieuwe technologieën te leren wil jij jezelf continu blijven ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten. Daarnaast vind je het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten en je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Ben jij een ware professional en wil je ambassadeur worden voor ACTFACT? Wij spreken graag zowel Software Engineers die onlangs zijn afgestudeerd als Software Engineers met enkele of meerdere jaren ervaring.

Stage

Ben jij op zoek naar een stage bij een cloudbasesd platform en business software ontwikkelingbedrijf? Wij verwelkomen nieuw talent.

WHAT’S IN IT?
Een werkplek waarbij je uitgedaagd wordt om niet alleen jezelf maar ook een product of methode te ontwikkelen samen met de andere smart and creative players in ons team.
Een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan, waar je de mogelijkheid en flexibiliteit krijgt om je werk in overleg in te richten. Voel je vrij om jouw ideeën aan te dragen, wij zijn erg benieuwd en staan open voor jouw creatieve brein en input! Leer de fijne kneepjes van het vak, ontdek nieuwe snufjes en voeg zelf handige tools toe. Need we say more?

 

Ga naar https://join.actfact.com/ voor meer informatie