Organisaties vertrouwen op ActFact om volgens de feiten van hun onderneming te bouwen

U richt zich op uw bedrijfsvoering, ActFact op geavanceerde ondersteuning en ontwikkeling. Wij zijn er waar en wanneer u ons nodig heeft.


 

Image

Wij worden gelukkig van slimme oplossingen


Naast het vaste lead enginering team in Enschede werkt ActFact nauw en langdurig samen met specialistische teams internationaal. ActFact bestaat uit een team van creatieve en technische medewerkers, ontwikkelaars, engineers dat graag uitgedaagd wordt.
Met onze support service en ondersteuning bij implementeren, kwaliteitscontrole, training en project management streven wij ernaar dat uw onderneming succesen behaald. Daarom worden wij gelukkig van slimme oplossingen.Actfact Cloud business software is ontwikkelt om te helpen ondersteunen bij uw onderneming. Wij ontwikkelen slimme cloudbased businesssoftware voor het MKB en (semi) overheidsorganisaties. Zowel standaard als organisatiespecifiek.

Transparant
We vertalen uw organisatievraagstuk naar een softwareoplossing die werkt, schaalbaar en makkelijk aanpasbaar is. Wij werken met een eenvoudig en transparant prijsmodel waarbij u van te voren weet waar u aan toe bent. Omdat wij begrijpen dat ondernemingen bedrijfsprocessen soepel willen laten verlopen, geloven wij dat een systematisch ERP software van toegevoegde waarde is en uitkomst kan bieden.

Aandacht voor innovatie & technologische service

Wij hebben de ambitie om op een slimme manier bedrijfsprocessen te helpen automatiseren, moderniseren en te versnellen. Wij begrijpen de kwaliteit van werk, relaties met onze klanten en hoe service hieraan bijdraagt. Sinds afgelopen jaren is ActFact meegegroeid met de wensen van klanten, ontwikkelingen en trends in technologie.


Waar komen we morgen mee?
ActFact richt zich op de toekomst. Industrie 4.0 is niet alleen een container begrip voor robotics, cloud of ketenintegratie, maar voor het smart and creative team van ActFact vooral ook een visie op de organisatie van morgen.

Werken bij ActFact


Opzoek naar een fulltime baan? Of ben je op zoek naar een stage adres waarbij je de kans krijgt om jezelf door te ontwikkelen? Bekijk hier onze vacatures.

Bekijk de vacatures

Vestiging


Gevestigd in de digitale delta Enschede heeft ActFact toegang tot de Twentse  kennisinstituten en de infrastructuur van bijvoorbeeld de NDIX. ActFact heeft klanten over de hele wereld maar concentreert zich op noord Europa.