Cloud business software
om uw bedrijfsvoering
te versnellen


Slimme boekhouding met één ERP-systeem


Maak afspraak

ActFact ERP Cloud Business Software

Wat ActFact business software bijzonder maakt, bepaalt u zelf

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt ActFact een sterk ERP platform met een diversiteit aan functies. Wellicht mist u in uw huidige bedrijfssoftware specifieke onderdelen of functies. Wij maken het passend voor uw organisatie.

U kunt uw wensen zichtbaar vormgeven. Zoals velden toevoegen en het systeem naar eigen wens inrichten. Al uw aanpassingen blijven natuurlijk over de platform updates heen gewoon werken, waardoor uw aanpassingen en het basis platform altijd voldoen aan de nieuwste vereisten.

Informeer naar de mogelijkheden van ActFact bedrijfssoftware. Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

 

Meer informatie

Waarom kiezen voor ActFact?

Flexibel, schaalbaar en veelzijdig


Wij vertalen uw organisatievraagstuk naar een software oplossing die werkt, schaalbaar en makkelijk aanpasbaar is. Dat is in uw voordeel, wanneer u wilt uitbreiden of iets specifieks wilt aanpassen. ActFact ERP is born global. Het is namelijk zo dat onze software meertalige bediening, meertalige invoer en bijvoorbeeld multi-currency ondersteunt. Tevens ondersteunt de bedrijfssoftware van ActFact meerdere rekeningschema’s die voldoen aan de normen per land en geschikt zijn voor groepsconsolidatie. Bovendien kan het ERP-systeem van Actfact integreren met andere systemen en is customizatie mogelijk. Dat maakt onze cloud oplossing flexibel en veelzijdig

Vanaf iedere locatie online werken

De bedrijfssoftware van ActFact is zowel beschikbaar via de webinterface als via de ActFact APP. Zodat u met elk apparaat vanaf elke plek ter wereld kunt verbinden met uw ActFact Cloud. Daardoor kunt u onze ActFact ERP altijd en overal toepassen in uw organisatie. Bovendien zorgt een fijnmazig rechtensysteem voor de juiste toegang tot de data per medewerker.

ActFact cloud business software biedt ondersteuning bij uw interne bedrijfsprocessen zoals de inkoop-, voorraad- en verkoopadministratie, de boekhouding, urenregistratie en nog veel meer. Door de veelzijdigheid bieden wij de software oplossing voor uw gehele bedrijfsvoering. Ongeacht welke branche.

Persoonlijk support, begeleiding en veiligheid

Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Bent u op zoek naar uitgebreide bedrijfssoftware of boekhoudsoftware die de juiste rekening schema’s bevat? Of wilt u juist assemblage software zodat u voorraadmanagement kunt beheren? Wanneer u speciale wensen heeft is dat geen probleem. Wij bieden namelijk bedrijfssoftware oplossing aan die past binnen de veiligheidsnormen van uw organisatie.
AccountingLogistiek


AssemblageSalesWorkflows


CRMUrenregistratieSlimme ActFact APP:
mobiele assistent voor gebruikers


 • Uren & product registratie

  Laat medewerkers binnen uw organisatie en onderweg simpel tijd & kosten verantwoorden. Registratie via de app komt automatisch in het systeem te staan. Boek producten en tijd op reguliere werkzaamheden of projecten. Breng kosten automatisch in rekening.

 • Projecten

  Definieer uw projecten tot in het kleinste detail in uw ActFact cloud. Geef structuur aan uw projecten en maak eenvoudig teams van medewerkers voor deze projecten.

 • Dashboard & Report

  Informeer medewerkers over taken die het systeem heeft geïdentificeerd. Direct relevante informatie inzichtelijk


 • Business Partners

  Laat medewerkers eenvoudig informatie raadplegen. Eenvoudig toevoegen van zakenrelaties en contactpersonen waar uw organisatie mee van doen heeft.

 • Workflow Activity

  Laat medewerkers direct reageren op goedkeuring vanuit de workflows. Onderweg een factuur goedkeuren is voortaan geen enkel probleem meer.

 • Taken

  Wat is er te doen en wie is er mee bezig. Krijg zelf inzicht en laat medewerkers overzicht houden over hun werkzaamheden.

Bekijk de mogelijkheden van de Actfact App in de Google Play Store

Deze APP wertk alleen als je een account hebt voor de ActFact cloud ERP suite*

Veiligheid voorop


Actfact werkt in haar datacentres volledig op basis van Software Defined Networking.  Deze aanpak biedt ons grote voordelen op het gebied van veiligheid, management en beheer. Hierbij is veiligheid de absolute prioriteit. We snappen als geen ander dat uw bedrijfsgegevens niet mogen worden gedeeld met derden. Mede daardoor kunnen we veilig communiceren met de ‘buitenwereld’.  We ontsluiten op een veilige manier informatie voor uw klanten, leveranciers of andere ketenpartners.