Organisaties vertrouwen op ActFact Cloud Business Software om volgens de feiten van hun onderneming te bouwen


Met de zakelijke software van ActFact optimaliseert u bedrijfsprocessen. Wij vertalen uw organisatievraagstuk naar een ERP oplossing die werkt.

 

Software oplossingen

Wij worden gelukkig van een slimme Cloud Business Software oplossing 


Onze ambitie is om uw bedrijfsprocessen te versnellen en te automatiseren. Naast het vaste lead enginering team in Enschede werkt ActFact nauw en langdurig samen met specialistische teams internationaal. ActFact bestaat uit een team van creatieve en technische medewerkers, ontwikkelaars, engineers dat graag uitgedaagd wordt.
Bovendien bieden wij met onze support service persoonlijke ondersteuning door één van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij uiteraard ondersteuning bij implementeren, kwaliteitscontrole, training en project management. Wij streven er naar dat uw onderneming succesen behaald. Daarom worden wij gelukkig van slimme oplossingen.

Vraag een demo aan

Vestiging


Gevestigd in de digitale delta Enschede heeft ActFact toegang tot de Twentse  kennisinstituten en de infrastructuur van bijvoorbeeld de NDIX. ActFact heeft klanten over de hele wereld maar concentreert zich op noord Europa.

 
 
 

ActFact Cloud business software is ontwikkeld om uw onderneming te ondersteunen. Moderne bedrijfssoftware voor het MKB en (semi) overheidsorganisaties. Voor alle branches, zowel standaard als organisatiespecifiek.


Transparant
Wij vertalen uw organisatievraagstuk naar een softwareoplossing die werkt, schaalbaar en makkelijk aanpasbaar is. Wij werken met een eenvoudig en transparant prijsmodel waarbij u van te voren weet waar u aan toe bent. Omdat wij begrijpen dat ondernemingen bedrijfsprocessen soepel willen laten verlopen, geloven wij dat een systematisch ERP software van toegevoegde waarde is en uitkomst kan bieden.

Aandacht voor innovatie & technologische service

Op een slimme manier bedrijfsprocessen automatiseren, moderniseren en versnellen. Wij begrijpen de kwaliteit van werk, relaties met onze klanten en hoe een compleet en functioneel ERP-systeem hieraan bijdraagt.

Waar komen we morgen mee?
ActFact richt zich op de toekomst. Industrie 4.0 is niet alleen een container begrip voor robotics, cloud of ketenintegratie, maar voor het smart and creative team van ActFact vooral ook een visie op de organisatie van morgen.


Werken bij ActFact

Opzoek naar een fulltime baan? Of ben je op zoek naar een stage adres
waarbij je de kans krijgt om jezelf door te ontwikkelen?

Bekijk hier onze vacatures

Naar de vacatures