Versnel uw bedrijfsvoering:
met één ERP-systeem
alles automatiseren


Bespaar tijd, verminder handmatige invoer en
onnodig papierwerk binnen uw onderneming


Maak afspraak


Business software: Flexibel, schaalbaar en veelzijdig


ActFact cloud business software biedt ondersteuning bij uw interne bedrijfsprocessen zoals de inkoop-, voorraad- en verkoopadministratie, de boekhouding, urenregistratie en nog veel meer. Door de veelzijdigheid bieden wij de software oplossing voor uw gehele bedrijfsvoering. Ongeacht welke branche. Bent u op zoek naar uitgebreide bedrijfssoftware of boekhoudsoftware die de juiste rekening schema’s bevat? Of wilt u juist assemblage software zodat u voorraadmanagement kunt beheren? Wanneer u speciale wensen heeft is dat geen probleem. Wij bieden namelijk bedrijfssoftware oplossing aan die past binnen de veiligheidsnormen van uw organisatie. Bovendien kan het ERP-systeem van Actfact integreren met andere systemen.

Connect ActFact Cloud met elk apparaat vanaf elke plek ter wereld


De bedrijfssoftware van ActFact is zowel beschikbaar via de webinterface als via de ActFact APP. Zodat u met elk apparaat vanaf elke plek ter wereld kunt verbinden met uw ActFact Cloud. Daardoor kunt u onze ActFact ERP altijd en overal toepassen in uw organisatie. Dat maakt onze cloud oplossing flexibel en veelzijdig.

Wij vertalen uw organisatievraagstuk naar een software oplossing die werkt, schaalbaar en makkelijk aanpasbaar is. Dat is in uw voordeel, wanneer u wilt uitbreiden of iets specifieks wilt aanpassen. ActFact ERP is born global. Het is namelijk zo dat onze software meertalige bediening, meertalige invoer en bijvoorbeeld multi-currency ondersteunt. Tevens ondersteunt de bedrijfssoftware van ActFact meerdere rekeningschema’s die voldoen aan de normen per land en geschikt zijn voor groepsconsolidatie. Bovendien zorgt een fijnmazig rechtensysteem voor de juiste toegang tot de data per medewerker.AccountingLogistiek


AssemblageSalesWorkflows


CRMUrenregistratie


ActFact ERP Cloud Business Software

Wat ActFact business software bijzonder maakt, bepaalt u zelf

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt ActFact een sterk ERP platform met een diversiteit aan functies. Wellicht mist u in uw huidige bedrijfssoftware specifieke onderdelen of functies. Wij maken het passend voor uw organisatie.

U kunt uw wensen zichtbaar vormgeven. Zoals velden toevoegen en het systeem naar eigen wens inrichten. Al uw aanpassingen blijven natuurlijk over de platform updates heen gewoon werken, waardoor uw aanpassingen en het basis platform altijd voldoen aan de nieuwste vereisten.

Informeer naar de mogelijkheden van ActFact bedrijfssoftware. Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

 

Meer informatie

De slimme zakelijke ActFact APP:
uw mobiele assistent


 • Uren & product registratie

  Laat mensen binnen en buiten uw organisatie simpel hun tijd & kosten verantwoorden op projecten waar ze aan deelnemen. Boek producten en tijd op projecten en breng dit automatisch in rekening.

 • Projecten

  Leg uw projecten structuur tot in het kleinste detail vast in uw ActFact cloud en maak eenvoudig teams van mensen voor deze projecten.

 • Dashboard & Report

  Informeer mensen over taken die het systeem heeft geïdentificeerd en laat direct de relevante informatie zien.


 • Business Partners

  Laat mensen eenvoudig informatie raadplegen of toevoegen over mensen waar uw organisatie mee van doen heeft.

 • Workflow Activity

  Laat mensen direct reageren op goedkeuring vanuit de workflows. Onderweg een factuur goedkeuren is voortaan geen enkel probleem meer.

 • Taken

  Wat is er te doen en wie is er mee bezig. Laat mensen overzicht houden over hun werk.

Bekijk de mogelijkheden van de Actfact App in de Google Play Store

Deze APP wertk alleen als je een account hebt voor de ActFact cloud ERP suite*

 

Veiligheid voorop


Actfact werkt in haar datacentres volledig op basis van Software Defined Networking.  Deze aanpak biedt ons grote voordelen op het gebied van veiligheid, management en beheer. Hierbij is veiligheid de absolute prioriteit. We snappen als geen ander dat uw bedrijfsgegevens niet mogen worden gedeeld met derden. Mede daardoor kunnen we veilig communiceren met de ‘buitenwereld’.  We ontsluiten op een veilige manier informatie voor uw klanten, leveranciers of andere ketenpartners.